Altaninglasning i Ängelholm, Skåne

Vill du förvandla din veranda eller altan till en yta du kan använda året runt? Eller behöver du hjälp att bygga en ny veranda eller altan? Vårt byggföretag är specialiserade på att skapa inbjudande, vackra och funktionella inglasade verandor, altaner och andra typer av uterum.

Inglasning av Altaner

Har du drömt om att förvandla din altan eller veranda till en inbjudande plats för avkoppling året runt?

Bygga Inglasad Veranda

Vi kan ta hand om bygget av din inglasade veranda från grundläggning till färdigställd byggnation.

Bygga Altan eller Uterum

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt prisförslag och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina idéer.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en altaninglasning runt Ängelholm, Skåne? Vi har många års erfarenhet av att hjälpa kunder i Skåne med byggen av uterum samt inglasning och isolering.

  Fördelar med inglasning

  Inglasade verandor och altaner ger dig inte bara extra utrymme att använda året runt, utan också är ett värdehöjande tillägg till din fastighet. Vi kan bygga allt från minimalistiska, moderna verandor till en traditionella, rustika altaner. Vi är flexibla och lyhörda och ser alltid till att vi förstår våra kunders önskemål fullständigt innan vi börjar arbeta.

  Våra kunder & var vi jobbar

  Vi är stolta över att vi har möjlighet att arbeta med en mängd olika kunder. Från myndigheter och företag till lantbrukare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Skåne, inklusive Hässleholm, Röinge, Ljungen, Finja, Stoby, Attarp, Sjunkaröd, Tormestorp, Ballingslöv, Vinslöv, och Tyringe.

  Ta hjälp av oss för alla dina behov inom uterum

  • Inglasning av verandor och altaner
  • Totalrenoveringar
  • Byggnationer av altaner, verandor och uterum
  • Anpassning av altaner och verandor för rullstolsanvändare
  • Byte av skadade altan- och verandagolv
  • Isolering

  Boka ett möte nu!

  Vänta inte! Ta första steget mot din drömveranda eller altan idag. Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag.

  Behöver du hjälp med byggtjänster i ditt hem?

  Som privatperson har du möjlighet att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för ett projekt. Det innebär att du kan dra av upp till 50 000 kr på vår faktura. För att vara berättigad till avdraget måste du vara ägare till fastigheten och skriven på adressen.

  En totalentreprenör som tänker på miljön

  Vi är engagerade i hållbara byggmetoder och strävar efter att minimera vår inverkan på miljön. Dessutom erbjuder vi totalentreprenad, vilket innebär att vi kan ta hand om projektet från start till slut, vilket gör processen enkel och stressfri för dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 63
   Mail: offert@bygga-uterum.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Krävs det bygglov för att bygga ett uterum

   Ja, åtminstone så länge som uterummet är tänkt att vara större än ett attefallshus eller en friggebod. Det är alltid säkrast att dubbelkolla med byggnadsavdelningen hos din kommun innan din planering gått för långt. Var ute i god tid om det är så att du behöver söka bygglov. Det kan ta mellan 4-12 månader innan du får beskedet. Bygglovsansökan kostar dessutom pengar, så det bör du ha med i beräkningarna.

   Hur underhåller jag uterummet?

   Det fungerar alldeles utmärkt att olja in och slipa golvet i uterummet åtminstone någon gång per år. Tvätta av golvet först och vänta med att olja in det tills det har torkat ordentligt. Var noggrann med att välja en olja som är avsedd för det träslag uterummet är byggt med. Genom regelbunden skötsel säkerställer du att uterummet bringar glädje för flera generationer.

   Vilket material är bäst för att bygga ett uterum?

   Det går inte att säga vilket material som är bäst, det beror helt på dina önskemål. Du kan ha glasade väggar eller en kombination mellan trä och glas. För den bärande stommen gäller att ju större uterummet är desto kraftfullare material krävs. Limträ är tåligt och passar bra för stora konstruktioner. När det gäller taket är det viktigt att ta hänsyn till snözoner, och bygga det tillräckligt kraftfullt för att klara av eventuella snömassor.

   Vad kostar det att bygga ett uterum?

   Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Varje arbete är unikt och vad slutnotan landar på beror på många olika faktorer. Däribland storleken på objektet som ska uppföras, materialval för tak och väggar, isolering och markförutsättningar. En bra fråga att ställa dig själv inför jobbet är under hur stora delar av året du viill kunna ha tillgång till uterummet. En tumregel är att ju längre tid, desto dyrare blir uterummet per kvadratmeter. För uterum som bara ska användas under sommarhalvåret är det vanligt med ett billigt 32 mm tjockt kanalplasttak. För uterum som används året om krävs ett heltäckt tak, vilket gör hela bygget mellan 3-4 gånger dyrare. Dessutom behöver man ta hänsyn till snözoner för att säkerställa att taket klarar av eventuella snömassor.

   Är byggen av uterum ROT-berättigade?

   Du kan göra avdrag för byggen av uterum endast om de uppförs som tillbyggnad till en redan befintlig byggnad. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, inte för materialet, och kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år. Vi hjälper dig gärna att se till att avdraget utförs på ett korrekt sätt.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 63
    Mail: offert@bygga-uterum.se

    Offert? Klicka här