Glasa in Veranda i Stockholm

Med en inglasad veranda kan du nyttja din uteplats året om. Inglasningen fungerar som en typ av isolering, vilket skapar ett uterum för årets alla tillställningar eller festligheter. Våra professionella och kunniga hantverkare vet precis vad som krävs för att du ska få det absolut bästa resultatet och en inglasning som du kan vara stolt över. Vi arbetar i hela Stockholm och hjälper dig i Hägersten, Sollentuna, innerstan och mycket mer. Kontakta oss för en Fri Offert idag!

Inglasad Veranda

Helhetslösningar inom inglasning av verandor, trädäck, altaner & m.m.

Bygga Altan

Anlita oss för att bygga in eran altan, terrass, trädäck, uteplats & m.m. 

Trädgårdsanläggning

Vi utför allt inom trädgårdsanläggning & stenläggning. Kontakta oss för mera information!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Inglasning av Verandan i Stockholm? Vi utför inglasning av verandor, trädäck, terrasser, vinterträdgårdar & takterraser!

  Höj värdet på bostaden med en inglasad veranda

  Din inglasade veranda ska du naturligtvis använda dig av så mycket som möjligt, men vid en eventuell försäljning kan den hjälpa dig att höja värdet på bostaden. Du väljer själv vad du vill använda din inglasade altan till, t.ex. för att skapa en vacker vinterträdgård, ett matrum eller till och med ett sovrum med ett helisolerande system. Vi glasar in allt från verandor till terrasser, altaner och balkonger.

  100 % nöjd kund garanti för alla kundgrupper

  För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och därefter erbjuder vi en rad med viktiga försäkringar inför arbetet. Vi ser även till att du kan ta del av vår 100 % nöjd kund garanti, vilket innebär att vi inte lämnar arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med arbetet. Vårt fokus ligger på att skapa nära och bra samarbeten med alla våra kunder, oavsett om det är en BRF, ett företag eller en privatperson som vi hjälper. Med oss är inget arbete för stort eller för litet!

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert

  Inför en inglasning av veranda eller balkong vill du naturligtvis veta hur mycket arbetet kommer att gå på. Alla jobb är olika och därför rekommenderar vi att du bokar in ett kostnadsfritt hembesök med oss som det första steget. Här tittar våra duktiga hantverkare på din veranda eller balkong, för att hitta de absolut bästa lösningarna och arbetsmetoderna. Efter besöket ser vi till att skicka ut en kostnadsfri offert och när du känner dig redo att boka är det bara att höra av dig.

  Rådgivning av serviceorienterade hantverkare

  Det är inte alltid lätt att veta exakt vilka behov man har eller vilken typ av inglasning som blir bäst. När du hör av dig till oss kan du inte bara be om en offert eller boka in en tjänst, utan du kan också få vägledning och rådgivning från våra hantverkare. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 63
   Mail: offert@bygga-uterum.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Krävs det bygglov för att bygga ett uterum

   Ja, åtminstone så länge som uterummet är tänkt att vara större än ett attefallshus eller en friggebod. Det är alltid säkrast att dubbelkolla med byggnadsavdelningen hos din kommun innan din planering gått för långt. Var ute i god tid om det är så att du behöver söka bygglov. Det kan ta mellan 4-12 månader innan du får beskedet. Bygglovsansökan kostar dessutom pengar, så det bör du ha med i beräkningarna.

   Hur underhåller jag uterummet?

   Det fungerar alldeles utmärkt att olja in och slipa golvet i uterummet åtminstone någon gång per år. Tvätta av golvet först och vänta med att olja in det tills det har torkat ordentligt. Var noggrann med att välja en olja som är avsedd för det träslag uterummet är byggt med. Genom regelbunden skötsel säkerställer du att uterummet bringar glädje för flera generationer.

   Vilket material är bäst för att bygga ett uterum?

   Det går inte att säga vilket material som är bäst, det beror helt på dina önskemål. Du kan ha glasade väggar eller en kombination mellan trä och glas. För den bärande stommen gäller att ju större uterummet är desto kraftfullare material krävs. Limträ är tåligt och passar bra för stora konstruktioner. När det gäller taket är det viktigt att ta hänsyn till snözoner, och bygga det tillräckligt kraftfullt för att klara av eventuella snömassor.

   Vad kostar det att bygga ett uterum?

   Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Varje arbete är unikt och vad slutnotan landar på beror på många olika faktorer. Däribland storleken på objektet som ska uppföras, materialval för tak och väggar, isolering och markförutsättningar. En bra fråga att ställa dig själv inför jobbet är under hur stora delar av året du viill kunna ha tillgång till uterummet. En tumregel är att ju längre tid, desto dyrare blir uterummet per kvadratmeter. För uterum som bara ska användas under sommarhalvåret är det vanligt med ett billigt 32 mm tjockt kanalplasttak. För uterum som används året om krävs ett heltäckt tak, vilket gör hela bygget mellan 3-4 gånger dyrare. Dessutom behöver man ta hänsyn till snözoner för att säkerställa att taket klarar av eventuella snömassor.

   Är byggen av uterum ROT-berättigade?

   Du kan göra avdrag för byggen av uterum endast om de uppförs som tillbyggnad till en redan befintlig byggnad. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, inte för materialet, och kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år. Vi hjälper dig gärna att se till att avdraget utförs på ett korrekt sätt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Bygga Uterum i Stockholm för en altanbyggnation till vår villa i Hässelby. Projektet gick jätte bra och vi är mycket nöjda med utförandet och slutresultatet. Tydlig dialog och offert. Vi rekommenderar detta företag!

   Måns, Hässelby

   Vi tog oss hjälp av Bygga Uterum i Stockholm för glasa in vårt gamla trädäck. I samma veva fixade dom stensättning, renoverade upp altanen och sedan glasade in den. Kändes väldigt seriöst och enkelt! Rekommenderar!

   Wille, Åkersberga

   Vi kontaktade dem för att bygga ut en vinterträdgård till tomtet i Sollentuna. Bra och tydlig information från projektledaren, trevliga och kunniga snickare på plats samt de höll tiden väl. Genomgående hög kvalitet! Rekommenderas!

   Ulf, Sollentuna

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Pergola till Villa. Barkaby

   Nybyggd pergola med tillhörande trädäck till villaägare i Barkaby.

   Uterum till Tomt. Viksjö

   Helhetslösning vid uterum med stenläggning och inglasning i Viksjö.

   Vinterträdgård. Vällingby

   Ombyggnation av altan till vinterträdgård i Vällingby-Hässelby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 63
    Mail: offert@bygga-uterum.se

    Offert? Klicka här