Bygga Vinterträdgård i Stockholm

Drömmer du om en vinterträdgård? En altan, veranda eller liknande som har tillräckligt hög temperatur för du ska kunna förvara och odla växter där året om? Då är vi byggföretaget som kan hjälpa dig få drömmen gå i uppfyllelse. Vi har lång erfarenhet och många lyckade kundprojekt i bagaget. Vi utgår från Stockholm men jobbar över ett stort område däromkring som inkluderar orter som Åkersberga, Vallentuna, Täby och Enköping. Kontakta oss för en Fri Offert idag!

Byggnation av Vinterträdgård

Helhetslösningar inom byggnation av vinterträdgårdar, trädäck, altaner & m.m.

Inglasning av Altan

Anlita oss för att renovera & glasa in eran altan, terrass, trädäck, uteplats & m.m. 

Trädgårdsanläggning

I samband med bygger så erbjuder vi även tjänster inom trädgårdsanläggning & stenläggning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Vinterträdgård i Stockholm? Låt våra snickare och trädgårdsanläggare hjälpa er!

  Funderar du på att bygga en vinterträdgård i Stockholm?

  En vinterträdgård är en plats där du kan odla på vintern, men kan också vara en plats för fika, mat och annat umgänge. Våra skickliga hantverkare kan hjälpa dig att isolera och glasa in en befintlig veranda, altan eller annan typ av uteplats. Vi kan också ge dig totalentreprenad för att bygga en ny vinterträdgård från grunden.

  Vi kan göra ett kostnadsfritt hembesök för att hjälpa dig med planeringen

  Vet du precis hur din vinterträdgård ska byggas eller har du frågor om materialval och utförande? Vart du än befinner dig i dina funderingar så står vi redo att hjälpa dig. Om du behöver hjälp och rådgivning gör vi gärna ett hembesök för att undersöka förutsättningarna för arbetet. Det är helt kostnadsfritt för dig och mynnar ut i att vi överlämnar en offert.

  Certifierade och utbildade hantverkare ordnar din vinterträdgård

  Att bygga en vinterträdgård kan vara en utmaning men vi står redo att hjälpa dig genom hela processen. Vi bygger från lösvirke helt enligt dina önskemål och du får ett slutresultat som vi garanterar att du kommer bli nöjd med. Faktum är att vi ger dig nöjd kundgaranti, där vi kommer fortsätta bygget tills dess att du är nöjd med resultatet.

  Här följer några av tjänsterna vi kan hjälpa dig med inom vinterträdgårdar:

  • Inglasning
  • Isolering
  • Installation av vattenburen golvvärme
  • Nybyggnationer

  Våra kundgrupper

  När det gäller vinterträdgårdar har vi historiskt sett i första hand jobbat åt privata beställare. Vi välkomnar dock uppdrag också från företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsutvecklare. Vi finns tillgängliga för arbete i ett stort område i och omkring Stockholm, inkluderat områden som Östermalm, Kungsholmen, Gamla Stan och Södermalm.

  Kan du använda ROT-avdraget när du bygger vinterträdgård?

  Visste du att du kan sänka kostnaden för en vinterträdgård genom att använda ROT-avdraget? ROT-avdraget kan utnyttjas av dig som anlitar oss för arbeten på ditt hem och kan som mest uppgå till 50 000 kronor på ett år. Vi brukar ge rådet till våra potentiella kunder att de kontaktar Skatteverket redan i planeringsstadiet för att förvissa sig om att de har rätt till avdraget. Om du kan använda ROT så hjälper vi dig med pappersarbetet.

  Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert

  Vad skulle det kosta att bygga dina drömmars vinterträdgård? Det får du svar på om du kontaktar oss. Vi tar fram en offert åt dig som du får helt utan kostnad eller krav på motprestation från din sida. Vid större uppdrag gör vi gärna hembesök innan vi ger några exakta prisuppgifter. Även i sådana fall får du förstås offerten helt gratis.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 63
   Mail: offert@bygga-uterum.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Krävs det bygglov för att bygga ett uterum

   Ja, åtminstone så länge som uterummet är tänkt att vara större än ett attefallshus eller en friggebod. Det är alltid säkrast att dubbelkolla med byggnadsavdelningen hos din kommun innan din planering gått för långt. Var ute i god tid om det är så att du behöver söka bygglov. Det kan ta mellan 4-12 månader innan du får beskedet. Bygglovsansökan kostar dessutom pengar, så det bör du ha med i beräkningarna.

   Hur underhåller jag uterummet?

   Det fungerar alldeles utmärkt att olja in och slipa golvet i uterummet åtminstone någon gång per år. Tvätta av golvet först och vänta med att olja in det tills det har torkat ordentligt. Var noggrann med att välja en olja som är avsedd för det träslag uterummet är byggt med. Genom regelbunden skötsel säkerställer du att uterummet bringar glädje för flera generationer.

   Vilket material är bäst för att bygga ett uterum?

   Det går inte att säga vilket material som är bäst, det beror helt på dina önskemål. Du kan ha glasade väggar eller en kombination mellan trä och glas. För den bärande stommen gäller att ju större uterummet är desto kraftfullare material krävs. Limträ är tåligt och passar bra för stora konstruktioner. När det gäller taket är det viktigt att ta hänsyn till snözoner, och bygga det tillräckligt kraftfullt för att klara av eventuella snömassor.

   Vad kostar det att bygga ett uterum?

   Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Varje arbete är unikt och vad slutnotan landar på beror på många olika faktorer. Däribland storleken på objektet som ska uppföras, materialval för tak och väggar, isolering och markförutsättningar. En bra fråga att ställa dig själv inför jobbet är under hur stora delar av året du viill kunna ha tillgång till uterummet. En tumregel är att ju längre tid, desto dyrare blir uterummet per kvadratmeter. För uterum som bara ska användas under sommarhalvåret är det vanligt med ett billigt 32 mm tjockt kanalplasttak. För uterum som används året om krävs ett heltäckt tak, vilket gör hela bygget mellan 3-4 gånger dyrare. Dessutom behöver man ta hänsyn till snözoner för att säkerställa att taket klarar av eventuella snömassor.

   Är byggen av uterum ROT-berättigade?

   Du kan göra avdrag för byggen av uterum endast om de uppförs som tillbyggnad till en redan befintlig byggnad. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, inte för materialet, och kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år. Vi hjälper dig gärna att se till att avdraget utförs på ett korrekt sätt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Bygga Uterum i Stockholm för en altanbyggnation till vår villa i Hässelby. Projektet gick jätte bra och vi är mycket nöjda med utförandet och slutresultatet. Tydlig dialog och offert. Vi rekommenderar detta företag!

   Måns, Hässelby

   Vi tog oss hjälp av Bygga Uterum i Stockholm för glasa in vårt gamla trädäck. I samma veva fixade dom stensättning, renoverade upp altanen och sedan glasade in den. Kändes väldigt seriöst och enkelt! Rekommenderar!

   Wille, Åkersberga

   Vi kontaktade dem för att bygga ut en vinterträdgård till tomtet i Sollentuna. Bra och tydlig information från projektledaren, trevliga och kunniga snickare på plats samt de höll tiden väl. Genomgående hög kvalitet! Rekommenderas!

   Ulf, Sollentuna

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Pergola till Villa. Barkaby

   Nybyggd pergola med tillhörande trädäck till villaägare i Barkaby.

   Uterum till Tomt. Viksjö

   Helhetslösning vid uterum med stenläggning och inglasning i Viksjö.

   Vinterträdgård. Vällingby

   Ombyggnation av altan till vinterträdgård i Vällingby-Hässelby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 63
    Mail: offert@bygga-uterum.se

    Offert? Klicka här