Altaninglasning i Stockholm

Många skulle säga att den svenska sommaren är på tok för kort. Att ha en inglasad altan kan på sätt och vis vara ett sätt att förlänga sommarsäsongen. Vi är byggföretaget som kan hjälpa dig att skapa en altan med skydd från väder och vind, ett rum som kan användas under större delar av året. Våra skickliga och rutinerade hantverkare kan hjälpa dig glasa in din altan eller bygga en ny från grunden. Vi har vår bas i Stockholm och jobbar över ett stort område däromkring som inkluderar orter som till exempel Järfälla, Djursholm, Danderyd och Sollentuna. Kontakta oss för en Fri Offert idag!

Inglasning av Altaner & Terraser

Helhetslösningar inom byggnation av vinterträdgårdar, trädäck, altaner & m.m.

Altanbyggnation & Uterum

Anlita oss för att bygga in eran altan, terrass, trädäck, uteplats & m.m. 

Trädgård- & Stenläggning

Vårt företag arbetar även med trädgårdsanläggning & stenläggning. Kontakta oss för mera information!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Inglasning av Altanen i Stockholm? Vi glasar in trädäck, terrasser, verandor, vinterträdgårdar & takterraser!

  Vi ordnar altaner som funkar året runt

  Våra hantverkare hjälper dig med alla typer av altaninglasningar. Vi använder arbetsmaterial från väletablerade leverantörer som är kända för sin höga kvalitet. I samband med en altaninglasning kan du också anlita oss för kompletterande arbeten där vi kan isolera din altan, installera golvvärme eller tillgodose eventuella andra önskemål du har. Av oss kan du få totalentreprenad för alla arbeten där vi ordnar allt från start till mål.

  Skickliga och behöriga hantverkare bygger från grunden

  Vårt arbetslag består av hantverkare som alla har många års erfarenhet av branschen och utbildning inom olika expertområden. Det gör att vi kan garantera att vårt arbete kommer ge dig en inglasad altan helt enligt gällande branschstandarder. Vi ger dig nöjd kundgaranti för alla arbeten. Om det skulle vara så att du inte är nöjd med slutresultatet så kommer vi utföra modifikationer tills dess att du är det.

  Vi står redo att hjälpa dig hela vägen

  Många av våra kunder vet precis vad de vill ha, minst lika många har generella önskemål men frågor om materialval med mera. Oavsett vart du står är vi redo att hjälpa dig. Boka oss för ett kostnadsfritt hembesök så bistår vi dig med goda råd om hur man på bästa sätt glasar in din altan och skapar din drömaltan.

  Våra kundgrupper

  Vårt byggföretag har genom årens lopp jobbat åt kunder över hela Stockholmsregionen, till exempel i orter och områden som Nacka, Värmdö, Saltsjö-Boo, Älvsjö och Älta. Till största delen är våra kunder villaägare och andra privatpersoner men vi välkomnar också uppdrag från bostadsrättsföreningar, fastighetsutvecklare och andra företag.

  Glasa in altanen hemma billigare med ROT-avdraget

  Vill du glasa in en altan i ditt hem? Då kan du ha möjligheten att sänka totalkostnaden för våra tjänster med upp till 30 procent, eller som mest upp till 50 000 kronor. Vårt råd är att du tar kontakt med Skatteverket på förhand för att kontrollera om du har rätt till avdraget. Om du har det så hjälper vi dig med själva pappersarbetet.

  Vad kostar en altaninglasning i Stockholm?

  Hör av dig till oss och berätta dina önskemål så tar vi fram en kostnadsfri offert åt dig. Självklart förbinder du dig inte till någonting när du tar emot offerten. Vid större uppdrag eller särskilda förutsättningar gör vi gärna hembesök för att kunna bilda oss en tydlig uppfattning om vad arbetet kräver innan vi ger dig kostnadsförslaget. Det innebär inga extra kostnader för dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 63
   Mail: offert@bygga-uterum.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Krävs det bygglov för att bygga ett uterum

   Ja, åtminstone så länge som uterummet är tänkt att vara större än ett attefallshus eller en friggebod. Det är alltid säkrast att dubbelkolla med byggnadsavdelningen hos din kommun innan din planering gått för långt. Var ute i god tid om det är så att du behöver söka bygglov. Det kan ta mellan 4-12 månader innan du får beskedet. Bygglovsansökan kostar dessutom pengar, så det bör du ha med i beräkningarna.

   Hur underhåller jag uterummet?

   Det fungerar alldeles utmärkt att olja in och slipa golvet i uterummet åtminstone någon gång per år. Tvätta av golvet först och vänta med att olja in det tills det har torkat ordentligt. Var noggrann med att välja en olja som är avsedd för det träslag uterummet är byggt med. Genom regelbunden skötsel säkerställer du att uterummet bringar glädje för flera generationer.

   Vilket material är bäst för att bygga ett uterum?

   Det går inte att säga vilket material som är bäst, det beror helt på dina önskemål. Du kan ha glasade väggar eller en kombination mellan trä och glas. För den bärande stommen gäller att ju större uterummet är desto kraftfullare material krävs. Limträ är tåligt och passar bra för stora konstruktioner. När det gäller taket är det viktigt att ta hänsyn till snözoner, och bygga det tillräckligt kraftfullt för att klara av eventuella snömassor.

   Vad kostar det att bygga ett uterum?

   Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Varje arbete är unikt och vad slutnotan landar på beror på många olika faktorer. Däribland storleken på objektet som ska uppföras, materialval för tak och väggar, isolering och markförutsättningar. En bra fråga att ställa dig själv inför jobbet är under hur stora delar av året du viill kunna ha tillgång till uterummet. En tumregel är att ju längre tid, desto dyrare blir uterummet per kvadratmeter. För uterum som bara ska användas under sommarhalvåret är det vanligt med ett billigt 32 mm tjockt kanalplasttak. För uterum som används året om krävs ett heltäckt tak, vilket gör hela bygget mellan 3-4 gånger dyrare. Dessutom behöver man ta hänsyn till snözoner för att säkerställa att taket klarar av eventuella snömassor.

   Är byggen av uterum ROT-berättigade?

   Du kan göra avdrag för byggen av uterum endast om de uppförs som tillbyggnad till en redan befintlig byggnad. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, inte för materialet, och kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år. Vi hjälper dig gärna att se till att avdraget utförs på ett korrekt sätt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Bygga Uterum i Stockholm för en altanbyggnation till vår villa i Hässelby. Projektet gick jätte bra och vi är mycket nöjda med utförandet och slutresultatet. Tydlig dialog och offert. Vi rekommenderar detta företag!

   Måns, Hässelby

   Vi tog oss hjälp av Bygga Uterum i Stockholm för glasa in vårt gamla trädäck. I samma veva fixade dom stensättning, renoverade upp altanen och sedan glasade in den. Kändes väldigt seriöst och enkelt! Rekommenderar!

   Wille, Åkersberga

   Vi kontaktade dem för att bygga ut en vinterträdgård till tomtet i Sollentuna. Bra och tydlig information från projektledaren, trevliga och kunniga snickare på plats samt de höll tiden väl. Genomgående hög kvalitet! Rekommenderas!

   Ulf, Sollentuna

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Pergola till Villa. Barkaby

   Nybyggd pergola med tillhörande trädäck till villaägare i Barkaby.

   Uterum till Tomt. Viksjö

   Helhetslösning vid uterum med stenläggning och inglasning i Viksjö.

   Vinterträdgård. Vällingby

   Ombyggnation av altan till vinterträdgård i Vällingby-Hässelby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 63
    Mail: offert@bygga-uterum.se

    Offert? Klicka här