Bygga Altan i Stockholm

Med en vacker altan kan du se till att få ut det mesta av din trädgård. En altan är den perfekta platsen för sommarens grillkvällar och kan även användas under vintern. Vi har lång erfarenhet av altanbyggnation och kan se till att du får ut mer av din bostad. En altan passar för dig som vill spendera mer tid utomhus och som vill ha ett mycket enkelt och bra sätt att höja bostadsvärdet. Med oss bakom dig kan du vara säker på att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt och snyggt sätt – varje gång!

Bygga Altan

Vi är en altanbyggare som bygger skräddarsydda altaner till bra pris!

Bygga Trädäck

Anlita oss för att bygga & glasa in ert trädäck. Hör av dig idag för mera information!

Bygga Veranda

Ska ni bygga en veranda? I så fall kan våra erfarna snickare hjälpa er!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Altan i Stockholm? Vi bygger trädäck, terrasser, verandor, uterum och mycket mer!

  Professionella hantverkare med fokus på kunden

  Hos oss är det du som kund som står i fokus och därför vill vi gärna höra mer om ditt projekt när du hör av dig till oss. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt hemsök för att titta närmare på platsen och se vilka förutsättningar som finns. Du bestämmer vad det är för altan som du vill ha och vi ser till att ta med verktyg och proffs-hantverkare för uppgiften. Vi arbetar med moderna verktyg och metoder och håller oss ständigt uppdaterade om branschens olika regler.

  Altanbyggen för alla kundgrupper

  Vi riktar oss till alla typer av kundgrupper och hjälper både företag, fastighetsägare och privatpersoner. Det innebär att vi har skapat oss mycket bred och gedigen kunskap om olika behov och hur vi kan uppfylla önskemål på bästa sätt. En altan är ofta starkt förknippad med en privat bostad, men även företag eller fastighetsägare kan vara i behov av en altan för att skapa en bättre miljö.

  ROT-avdrag för privatpersoner

  När du anlitar oss för ett altanbygge kan du i vissa fall ha rätt att använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Vi sköter all kontakt med Skatteverket åt dig och kan till och med hjälpa till med ansökan om eventuellt bygglov. Vår totalentreprenad i egen regi ger dig allt du behöver. Det innebär att vi har både snickare, hantverkare, markentreprenörer, VVS-montörer och elektriker på plats.

  Totalentreprenad i egen regi

  Att behöva vända sig till flera olika byggföretag är jobbigt och omständligt, något som vi vill att våra kunder ska slippa. Därefter erbjuder vi totalentreprenad som gör det möjligt för oss att sköta arbetet från början till slut. Du kan således luta dig tillbaka med en kopp kaffe under tiden som du ser din drömaltan växa fram.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 63
   Mail: offert@bygga-uterum.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Krävs det bygglov för att bygga ett uterum

   Ja, åtminstone så länge som uterummet är tänkt att vara större än ett attefallshus eller en friggebod. Det är alltid säkrast att dubbelkolla med byggnadsavdelningen hos din kommun innan din planering gått för långt. Var ute i god tid om det är så att du behöver söka bygglov. Det kan ta mellan 4-12 månader innan du får beskedet. Bygglovsansökan kostar dessutom pengar, så det bör du ha med i beräkningarna.

   Hur underhåller jag uterummet?

   Det fungerar alldeles utmärkt att olja in och slipa golvet i uterummet åtminstone någon gång per år. Tvätta av golvet först och vänta med att olja in det tills det har torkat ordentligt. Var noggrann med att välja en olja som är avsedd för det träslag uterummet är byggt med. Genom regelbunden skötsel säkerställer du att uterummet bringar glädje för flera generationer.

   Vilket material är bäst för att bygga ett uterum?

   Det går inte att säga vilket material som är bäst, det beror helt på dina önskemål. Du kan ha glasade väggar eller en kombination mellan trä och glas. För den bärande stommen gäller att ju större uterummet är desto kraftfullare material krävs. Limträ är tåligt och passar bra för stora konstruktioner. När det gäller taket är det viktigt att ta hänsyn till snözoner, och bygga det tillräckligt kraftfullt för att klara av eventuella snömassor.

   Vad kostar det att bygga ett uterum?

   Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Varje arbete är unikt och vad slutnotan landar på beror på många olika faktorer. Däribland storleken på objektet som ska uppföras, materialval för tak och väggar, isolering och markförutsättningar. En bra fråga att ställa dig själv inför jobbet är under hur stora delar av året du viill kunna ha tillgång till uterummet. En tumregel är att ju längre tid, desto dyrare blir uterummet per kvadratmeter. För uterum som bara ska användas under sommarhalvåret är det vanligt med ett billigt 32 mm tjockt kanalplasttak. För uterum som används året om krävs ett heltäckt tak, vilket gör hela bygget mellan 3-4 gånger dyrare. Dessutom behöver man ta hänsyn till snözoner för att säkerställa att taket klarar av eventuella snömassor.

   Är byggen av uterum ROT-berättigade?

   Du kan göra avdrag för byggen av uterum endast om de uppförs som tillbyggnad till en redan befintlig byggnad. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, inte för materialet, och kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år. Vi hjälper dig gärna att se till att avdraget utförs på ett korrekt sätt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Bygga Uterum i Stockholm för en altanbyggnation till vår villa i Hässelby. Projektet gick jätte bra och vi är mycket nöjda med utförandet och slutresultatet. Tydlig dialog och offert. Vi rekommenderar detta företag!

   Måns, Hässelby

   Vi tog oss hjälp av Bygga Uterum i Stockholm för glasa in vårt gamla trädäck. I samma veva fixade dom stensättning, renoverade upp altanen och sedan glasade in den. Kändes väldigt seriöst och enkelt! Rekommenderar!

   Wille, Åkersberga

   Vi kontaktade dem för att bygga ut en vinterträdgård till tomtet i Sollentuna. Bra och tydlig information från projektledaren, trevliga och kunniga snickare på plats samt de höll tiden väl. Genomgående hög kvalitet! Rekommenderas!

   Ulf, Sollentuna

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Pergola till Villa. Barkaby

   Nybyggd pergola med tillhörande trädäck till villaägare i Barkaby.

   Uterum till Tomt. Viksjö

   Helhetslösning vid uterum med stenläggning och inglasning i Viksjö.

   Vinterträdgård. Vällingby

   Ombyggnation av altan till vinterträdgård i Vällingby-Hässelby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 63
    Mail: offert@bygga-uterum.se

    Offert? Klicka här