Altaninglasning i Helsingborg, Skåne

Utöka ditt boende och skapa ett trivsamt uterum med en inglasad veranda eller altan. Vi erbjuder personligt anpassade lösningar och expertis inom altaninglasning och renovering av altaner och verandor.

Inglasning av Altaner

Vi har många års erfarenhet av att hjälpa kunder i Helsingborg och Skåne med byggen av uterum samt inglasning och isolering.

Bygga Inglasad Veranda

Anlita oss för inglasning in eran veranda så ni kan spendera året runt i trädgården!

Bygga Altan eller Uterum

Vill ni bygga en altan eller ett uterum? Vi erbjuder totalentreprenad vid altanbyggnation.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en altaninglasning runt Helsingborg, Skåne? Förverkliga din dröm om en egen inglasad veranda genom att höra av dig till oss. Vi ger dig ett gratis prisförslag.

  Fördelarna med altaninglasning

  Att glasa in din altan eller veranda erbjuder flera fördelar: det ger dig ett extra rum att använda året runt och leder även till ökat fastighetsvärde. Oavsett om du föredrar en modern altaninglasning eller en traditionell veranda, kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision.

  Vi är en totalentreprenör som tar hänsyn till miljön

  Vi kan ta hand om bygget av din inglasade veranda från grundläggning till färdigställd byggnation. Vi sätter stolthet i att ta hänsyn till miljön så långt det är möjligt. Det innebär att vi i största möjliga mån använder oss av miljövänliga material och arbetsmetoder.

  Våra tjänster

  Vi hjälper till bland annat med:

  • Inglasning av altaner och verandor
  • Byggen av skräddarsydda uterum från grunden
  • Renovering och uppdatering av befintliga uterum
  • Måleri & snickeri
  • Isolering

  En altanbyggare för kunder över hela Skåne

  Vår kundkrets är bred och omfattar bland annat privatpersoner, företag, myndigheter, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och lantbrukare. Vi verkar i Helsingborg och närliggande områden som Pålsjö, Berga, Eskilsminne, Ramlösa, Pålstorp, Görarp, Råå, Gantofta och Påarp.

  Ta del av fördelarna med ROT-avdraget

  ROT-avdraget innebär att du som är privatkund kan dra av upp till 50 000 kr per person och år för byggtjänster i din bostad. Avdraget appliceras direkt på fakturan. Detta gäller för bostadsrätter, ägarlägenheter och småhus där du är folkbokförd.

  Kom igång – hör av dig till oss!

  Har du drömt om att förvandla din altan eller veranda till en inbjudande plats för avkoppling året runt? Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt prisförslag och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina idéer.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 63
   Mail: offert@bygga-uterum.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Krävs det bygglov för att bygga ett uterum

   Ja, åtminstone så länge som uterummet är tänkt att vara större än ett attefallshus eller en friggebod. Det är alltid säkrast att dubbelkolla med byggnadsavdelningen hos din kommun innan din planering gått för långt. Var ute i god tid om det är så att du behöver söka bygglov. Det kan ta mellan 4-12 månader innan du får beskedet. Bygglovsansökan kostar dessutom pengar, så det bör du ha med i beräkningarna.

   Hur underhåller jag uterummet?

   Det fungerar alldeles utmärkt att olja in och slipa golvet i uterummet åtminstone någon gång per år. Tvätta av golvet först och vänta med att olja in det tills det har torkat ordentligt. Var noggrann med att välja en olja som är avsedd för det träslag uterummet är byggt med. Genom regelbunden skötsel säkerställer du att uterummet bringar glädje för flera generationer.

   Vilket material är bäst för att bygga ett uterum?

   Det går inte att säga vilket material som är bäst, det beror helt på dina önskemål. Du kan ha glasade väggar eller en kombination mellan trä och glas. För den bärande stommen gäller att ju större uterummet är desto kraftfullare material krävs. Limträ är tåligt och passar bra för stora konstruktioner. När det gäller taket är det viktigt att ta hänsyn till snözoner, och bygga det tillräckligt kraftfullt för att klara av eventuella snömassor.

   Vad kostar det att bygga ett uterum?

   Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Varje arbete är unikt och vad slutnotan landar på beror på många olika faktorer. Däribland storleken på objektet som ska uppföras, materialval för tak och väggar, isolering och markförutsättningar. En bra fråga att ställa dig själv inför jobbet är under hur stora delar av året du viill kunna ha tillgång till uterummet. En tumregel är att ju längre tid, desto dyrare blir uterummet per kvadratmeter. För uterum som bara ska användas under sommarhalvåret är det vanligt med ett billigt 32 mm tjockt kanalplasttak. För uterum som används året om krävs ett heltäckt tak, vilket gör hela bygget mellan 3-4 gånger dyrare. Dessutom behöver man ta hänsyn till snözoner för att säkerställa att taket klarar av eventuella snömassor.

   Är byggen av uterum ROT-berättigade?

   Du kan göra avdrag för byggen av uterum endast om de uppförs som tillbyggnad till en redan befintlig byggnad. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, inte för materialet, och kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år. Vi hjälper dig gärna att se till att avdraget utförs på ett korrekt sätt.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 63
    Mail: offert@bygga-uterum.se

    Offert? Klicka här