Altaninglasning i Lund, Skåne

Förläng sommaren och skapa ett unikt uterum genom att bygga en inglasad veranda eller altan. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och expertis inom altaninglasning samt byggen och renoveringar av altaner och verandor.

Inglasning av Altaner

Vi erbjuder måttanpassad altaninglasning som byggs efter dina förutsättningar.

Bygga Inglasad Veranda

Anlita oss för inglasning in eran veranda så ni kan spendera året runt i trädgården!

Bygga Altan eller Uterum

Vill ni bygga en altan eller ett uterum? Vi erbjuder totalentreprenad vid altanbyggnation.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en altaninglasning runt Lund, Skåne? Vi glasar in trädäck, terrasser, verandor, vinterträdgårdar & takterraser!

  Din kompletta altanbyggare i Skåne

  Vi är en kompetent och pålitlig totalentreprenör som du kan anlita för alla dina behov inom altaner och verandor.

  • Inglasning av verandor och altaner
  • Byggen av skräddarsydda uterum från grunden
  • Renovering och uppdatering av befintliga uterum
  • Andra bygg- och renoveringstjänster för altaner och verandor (måleri, snickeri, el, grundläggning m.m.)

  Vi väntar på ditt samtal!

  Förverkliga din dröm om en egen inglasad veranda genom att höra av dig till oss. Vi ger dig ett gratis prisförslag.

  Varför glasa in din veranda?

  Att glasa in altanen eller verandan skapar inte bara ett extra rum att använda året runt, utan höjer också värdet på din fastighet. Om du vill bygga nytt kan vi hjälpa dig att skapa allt från en modern inglasad altan till en traditionell veranda som passar perfekt till din fastighets arkitektoniska stil.

  Kunder och verksamhetsområde

  Vi jobbar med ett brett klientel inklusive företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, lantbrukare, myndigheter och privatpersoner. Vårt verksamhetsområde sträcker sig över Lund och dess omgivningar, bland annat Östra Torns By, Nöden, Klosters Fasad, Värpinge, Stora Råby, Vallkärra, Fjelle, Stångby, Odarslöv, Hardeberga, Sjöstorp, Bjällerup, Klostergården, Bergströmshusen, Flackarp.

  ROT-avdragets fördelar för dig som är privatkund

  ROT-avdraget ger dig rätt att dra av 30% av arbetskostnaden, upp till 50 000 kr per person och år, direkt på fakturan. Detta gäller för bygg- och renoveringsarbeten i bland annat bostadsrätter, småhus och ägarlägenheter där du är folkbokförd.

  En serviceinriktad byggfirma som tar miljöhänsyn

  Vi strävar alltid efter att minimera vår miljöpåverkan, väljer hållbara material och metoder. Som totalentreprenör tar vi ansvar för hela processen, från första skiss till färdigt projekt och slutbesiktning, och säkerställer att allt utförs enligt högsta standarder.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 63
   Mail: offert@bygga-uterum.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Krävs det bygglov för att bygga ett uterum

   Ja, åtminstone så länge som uterummet är tänkt att vara större än ett attefallshus eller en friggebod. Det är alltid säkrast att dubbelkolla med byggnadsavdelningen hos din kommun innan din planering gått för långt. Var ute i god tid om det är så att du behöver söka bygglov. Det kan ta mellan 4-12 månader innan du får beskedet. Bygglovsansökan kostar dessutom pengar, så det bör du ha med i beräkningarna.

   Hur underhåller jag uterummet?

   Det fungerar alldeles utmärkt att olja in och slipa golvet i uterummet åtminstone någon gång per år. Tvätta av golvet först och vänta med att olja in det tills det har torkat ordentligt. Var noggrann med att välja en olja som är avsedd för det träslag uterummet är byggt med. Genom regelbunden skötsel säkerställer du att uterummet bringar glädje för flera generationer.

   Vilket material är bäst för att bygga ett uterum?

   Det går inte att säga vilket material som är bäst, det beror helt på dina önskemål. Du kan ha glasade väggar eller en kombination mellan trä och glas. För den bärande stommen gäller att ju större uterummet är desto kraftfullare material krävs. Limträ är tåligt och passar bra för stora konstruktioner. När det gäller taket är det viktigt att ta hänsyn till snözoner, och bygga det tillräckligt kraftfullt för att klara av eventuella snömassor.

   Vad kostar det att bygga ett uterum?

   Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Varje arbete är unikt och vad slutnotan landar på beror på många olika faktorer. Däribland storleken på objektet som ska uppföras, materialval för tak och väggar, isolering och markförutsättningar. En bra fråga att ställa dig själv inför jobbet är under hur stora delar av året du viill kunna ha tillgång till uterummet. En tumregel är att ju längre tid, desto dyrare blir uterummet per kvadratmeter. För uterum som bara ska användas under sommarhalvåret är det vanligt med ett billigt 32 mm tjockt kanalplasttak. För uterum som används året om krävs ett heltäckt tak, vilket gör hela bygget mellan 3-4 gånger dyrare. Dessutom behöver man ta hänsyn till snözoner för att säkerställa att taket klarar av eventuella snömassor.

   Är byggen av uterum ROT-berättigade?

   Du kan göra avdrag för byggen av uterum endast om de uppförs som tillbyggnad till en redan befintlig byggnad. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, inte för materialet, och kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år. Vi hjälper dig gärna att se till att avdraget utförs på ett korrekt sätt.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 63
    Mail: offert@bygga-uterum.se

    Offert? Klicka här