Altaninglasning i Norrtälje & Roslagen

Med vår hjälp kan din dröm om en inglasad altan eller veranda bli verklighet. Vi är ett professionellt och rutinerat byggbolag för kunder i Norrtälje och Roslagen. Du kan få vår hjälp med allt från mindre reparationsarbeten till kompletta inglasningar och nybyggnationer av uterum.

Inglasning av Altaner

Vi erbjuder måttanpassad altaninglasning som byggs efter dina förutsättningar.

Bygga Inglasad Veranda

Anlita oss för inglasning in eran veranda så ni kan spendera året runt i trädgården!

Bygga Altan eller Uterum

Vill ni bygga en altan eller ett uterum? Vi erbjuder totalentreprenad vid altanbyggnation.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokal altaninglasning runt Norrtälje & Roslagen. Kontakta oss idag! Vi glasar in trädäck, terrasser, verandor, vinterträdgårdar & takterraser!

  Ett flexibelt byggbolag för ditt projekt

  Vi bygger och glasar in verandor och altaner. Du kan också få vår hjälp med bland annat renoveringar, reparationer, isolering och installationer av vattenburen golvvärme med mera.

  Dra nytta av fördelarna med att glasa in uterummet

  Oavsett om du drömmer om en inglasad altan med havsutsikt, eller en mysig veranda där du kan avnjuta morgonkaffet, kan vi hjälpa till att förverkliga detta. Ett inglasat uterum går att nyttja under större del av året samtidigt som det ökar fastighetsvärdet.

  Vem vi jobbar för och var

  Våra kunder är till exempel privatkunder, lantbrukare, företag, bostadsrättsföreningar, myndigheter och fastighetsägare. Vi arbetar över hela Roslagen i orter som Norrtälje, Rimbo, Rånäs, Knutby, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta, Närtuna och Finsta.

  Kom igång genom att höra av dig till oss

  Varför vänta? Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag och ta ett steg närmare ditt egna uterum. Vi har expertis och erfarenhet för att förverkliga din vision. Boka ditt möte idag!

  Fördelar med en inglasad veranda

  En inglasad veranda eller altan ger dig flera fördelar såsom ökat ljusinsläpp, förlängd användningstid och ökat bostadsvärde. Vi kan bygga allt från moderna altaner med stora glaspartier till traditionella verandor med vackert utformade fönster och detaljer.

  Miljöhänsyn och totalentreprenad

  Vi tar stort ansvar för miljön i våra projekt, genom att välja hållbara material och arbetsmetoder. Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar hand om hela processen från start till slut vilket garanterar ett smidigt projekt utan överraskningar.

  Ta nästa steg

  Kontakta oss idag för att starta processen att få en egen inglasad veranda. Låt oss hjälpa dig att förvandla din vision till verklighet med våra skräddarsydda lösningar, expertis och engagemang för högsta kvalitet. Vi ger dig en kostnadsfri offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 63
   Mail: offert@bygga-uterum.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Krävs det bygglov för att bygga ett uterum

   Ja, åtminstone så länge som uterummet är tänkt att vara större än ett attefallshus eller en friggebod. Det är alltid säkrast att dubbelkolla med byggnadsavdelningen hos din kommun innan din planering gått för långt. Var ute i god tid om det är så att du behöver söka bygglov. Det kan ta mellan 4-12 månader innan du får beskedet. Bygglovsansökan kostar dessutom pengar, så det bör du ha med i beräkningarna.

   Hur underhåller jag uterummet?

   Det fungerar alldeles utmärkt att olja in och slipa golvet i uterummet åtminstone någon gång per år. Tvätta av golvet först och vänta med att olja in det tills det har torkat ordentligt. Var noggrann med att välja en olja som är avsedd för det träslag uterummet är byggt med. Genom regelbunden skötsel säkerställer du att uterummet bringar glädje för flera generationer.

   Vilket material är bäst för att bygga ett uterum?

   Det går inte att säga vilket material som är bäst, det beror helt på dina önskemål. Du kan ha glasade väggar eller en kombination mellan trä och glas. För den bärande stommen gäller att ju större uterummet är desto kraftfullare material krävs. Limträ är tåligt och passar bra för stora konstruktioner. När det gäller taket är det viktigt att ta hänsyn till snözoner, och bygga det tillräckligt kraftfullt för att klara av eventuella snömassor.

   Vad kostar det att bygga ett uterum?

   Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Varje arbete är unikt och vad slutnotan landar på beror på många olika faktorer. Däribland storleken på objektet som ska uppföras, materialval för tak och väggar, isolering och markförutsättningar. En bra fråga att ställa dig själv inför jobbet är under hur stora delar av året du viill kunna ha tillgång till uterummet. En tumregel är att ju längre tid, desto dyrare blir uterummet per kvadratmeter. För uterum som bara ska användas under sommarhalvåret är det vanligt med ett billigt 32 mm tjockt kanalplasttak. För uterum som används året om krävs ett heltäckt tak, vilket gör hela bygget mellan 3-4 gånger dyrare. Dessutom behöver man ta hänsyn till snözoner för att säkerställa att taket klarar av eventuella snömassor.

   Är byggen av uterum ROT-berättigade?

   Du kan göra avdrag för byggen av uterum endast om de uppförs som tillbyggnad till en redan befintlig byggnad. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, inte för materialet, och kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år. Vi hjälper dig gärna att se till att avdraget utförs på ett korrekt sätt.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 63
    Mail: offert@bygga-uterum.se

    Offert? Klicka här