Bygga Uterum i Ängelholm, Skåne

Vill du njuta av din trädgård på sommaren? Vi har hjälpt privatpersoner, företag, BRF:r och fastighetsägare med i princip alla typer av uteplats- och altanbyggen i hela Ängelholm.

Bygga Vinterträdgård

Vi har hjälp från arkitekter och bygger primärt med lösvirke för maximal flexibilitet utifrån din tomts förutsättningar och dina önskemål.

Inglasning av Altan

Anlita oss för att renovera & glasa in eran altan, terrass, trädäck, uteplats & m.m. 

Trädgårdsanläggning

Vi erbjuder alltid gratis kostnadsförslag och fri rådgivning vid eventuella hembesök.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokal Uterumsbyggare i Ängelholm, Skåne Vi har bland annat utfört uppdrag i Hässleholm, Röinge, Ljungen, Finja, Stoby, Attarp, Sjunkaröd, Tormestorp, Ballingslöv, Vinslöv, Tyringe.

  Altanbyggare i Ängelholm, Skåne

  Altanbyggnation och andra projekt relaterade till vinterträdgårdar är något vi arbetat med länge i Ängelholmsområdet. Vi har byggt allt från fackmannamässiga uterum med inglasning till enklare trädäck. Våra kompetenta och certifierade medarbetare besitter exakt den kunskap som behövs för att utföra arbetet, oavsett om det gäller snickare, elektriker, grävare eller målare. Kontakta oss om du vill diskutera dina idéer kring en uteplats som matchar dina drömmar.

  Byggfirma som städar upp

  Våra medarbetare delar våra värderingar kring bra kundkontakt och långsiktiga relationer. Det innebär att vi behandlar byggarbetsplatsen med respekt och alltid städar upp efter att vi är klara. Att slutresultatet matchar din vision och våra garantier är så klart a och o, men målet är samtidigt att du ska känna dig trygg även innan och under projektets gång. Vi ger också konkreta kostnadsförslag så att du i god tid kan budgetera för kostnaden, med eller utan ROT-avdrag.

  Få 30 % reducerat pris med ROT-avdraget

  Som privatperson har du nästan alltid rätt till ROT-avdraget för projekt relaterade till din altan och trädgård. Vissa moment räknas dock inte in i ROT-avdraget och detta hjälper vi dig gärna med om du har frågor. Upp till 30 % av arbetskostnaden kan potentiellt dras av. När det gäller kostnaden erbjuder vi alltid gratis offert utan förbindelser. Du är helt fri att jämföra andra byggföretags erbjudanden och ta den tid du behöver för att överväga dina alternativ. Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor angående bygget eller offerten.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 63
   Mail: offert@bygga-uterum.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Krävs det bygglov för att bygga ett uterum

   Ja, åtminstone så länge som uterummet är tänkt att vara större än ett attefallshus eller en friggebod. Det är alltid säkrast att dubbelkolla med byggnadsavdelningen hos din kommun innan din planering gått för långt. Var ute i god tid om det är så att du behöver söka bygglov. Det kan ta mellan 4-12 månader innan du får beskedet. Bygglovsansökan kostar dessutom pengar, så det bör du ha med i beräkningarna.

   Hur underhåller jag uterummet?

   Det fungerar alldeles utmärkt att olja in och slipa golvet i uterummet åtminstone någon gång per år. Tvätta av golvet först och vänta med att olja in det tills det har torkat ordentligt. Var noggrann med att välja en olja som är avsedd för det träslag uterummet är byggt med. Genom regelbunden skötsel säkerställer du att uterummet bringar glädje för flera generationer.

   Vilket material är bäst för att bygga ett uterum?

   Det går inte att säga vilket material som är bäst, det beror helt på dina önskemål. Du kan ha glasade väggar eller en kombination mellan trä och glas. För den bärande stommen gäller att ju större uterummet är desto kraftfullare material krävs. Limträ är tåligt och passar bra för stora konstruktioner. När det gäller taket är det viktigt att ta hänsyn till snözoner, och bygga det tillräckligt kraftfullt för att klara av eventuella snömassor.

   Vad kostar det att bygga ett uterum?

   Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Varje arbete är unikt och vad slutnotan landar på beror på många olika faktorer. Däribland storleken på objektet som ska uppföras, materialval för tak och väggar, isolering och markförutsättningar. En bra fråga att ställa dig själv inför jobbet är under hur stora delar av året du viill kunna ha tillgång till uterummet. En tumregel är att ju längre tid, desto dyrare blir uterummet per kvadratmeter. För uterum som bara ska användas under sommarhalvåret är det vanligt med ett billigt 32 mm tjockt kanalplasttak. För uterum som används året om krävs ett heltäckt tak, vilket gör hela bygget mellan 3-4 gånger dyrare. Dessutom behöver man ta hänsyn till snözoner för att säkerställa att taket klarar av eventuella snömassor.

   Är byggen av uterum ROT-berättigade?

   Du kan göra avdrag för byggen av uterum endast om de uppförs som tillbyggnad till en redan befintlig byggnad. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, inte för materialet, och kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år. Vi hjälper dig gärna att se till att avdraget utförs på ett korrekt sätt.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 63
    Mail: offert@bygga-uterum.se

    Offert? Klicka här