Altaninglasning i Malmö, Skåne

Kontakta oss om du vill ha hjälp med altaninglasning eller vill bygga en ny veranda från grunden någonstans i Malmö med omnejd. Vi är ett byggföretag som bland mycket annat är specialiserade på altaninglasning och byggen av verandor och altaner.

Inglasning av Altaner

Låt oss hjälpa dig att förvandla din vision till verklighet med våra skräddarsydda lösningar.

Bygga Inglasad Veranda

Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar hand om hela processen från start till slut vilket garanterar ett smidigt projekt utan överraskningar.

Bygga Altan eller Uterum

Om du anlitar oss för att bygga en altan från grunden kan vi ta hand om hela processen, från design till färdigställande.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en altaninglasning runt Malmö, Skåne? Vi är en kompetent och pålitlig totalentreprenör som du kan anlita för alla dina behov inom altaner och verandor.

  Vi kan hjälpa dig med allt inom verandor och altaner

  Våra erfarna hantverkare tar hand om en mängd projekt och tjänster, inklusive:

  • Byggen av skräddarsydda inglasade verandor och altaner
  • Renovering av befintliga utrymmen
  • Altaninglasning och isolering
  • Andra relaterade bygg- och renoveringstjänster

  Kontakta oss

  Vill du bygga nytt, glasa in eller isolera? Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och få ett kostnadsfritt prisförslag

  Våra kunder och vårt arbetsområde

  Vi har nöjet att arbeta med en mångfald av kunder inklusive bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag, privatpersoner, lantbrukare och myndigheter. Vårt arbetsområde omfattar hela Skåne inklusive Malmö, Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Värsta Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Risaberga, Bulltofta, Oxie, Toarp, Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköping, Eslöv, Klippan och Lund.

  Vi ser till att du får fördelarna av en altaninglasning

  Att glasa in en altan eller veranda skapar ett ljusfyllt utrymme för avkoppling, umgänge och arbete året runt. Vi kan bygga allt från rymliga, moderna altaner med panoramavy till traditionella verandor som smälter in i hemmets ursprungliga stil.

  Dra nytta av fördelarna med ROT-avdraget

  För privatpersoner som anlitar oss finns det möjlighet att använda ROT-avdraget. Detta innebär att du kan dra av upp till 30% av kostnaden för ditt projekt. Vi hjälper dig att navigera genom processen och säkerställer att allt kring avdraget sköts korrekt.

  Miljöhänsyn i varje steg

  Vi arbetar med ett hållbart tankesätt, väljer miljövänliga material och använder effektiva metoder för att minimera miljöpåverkan. Vårt team erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi tar hand om allt när det gäller den tjänst du anlitar oss för, från planering till utförande och slutbesiktning

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 63
   Mail: offert@bygga-uterum.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Krävs det bygglov för att bygga ett uterum

   Ja, åtminstone så länge som uterummet är tänkt att vara större än ett attefallshus eller en friggebod. Det är alltid säkrast att dubbelkolla med byggnadsavdelningen hos din kommun innan din planering gått för långt. Var ute i god tid om det är så att du behöver söka bygglov. Det kan ta mellan 4-12 månader innan du får beskedet. Bygglovsansökan kostar dessutom pengar, så det bör du ha med i beräkningarna.

   Hur underhåller jag uterummet?

   Det fungerar alldeles utmärkt att olja in och slipa golvet i uterummet åtminstone någon gång per år. Tvätta av golvet först och vänta med att olja in det tills det har torkat ordentligt. Var noggrann med att välja en olja som är avsedd för det träslag uterummet är byggt med. Genom regelbunden skötsel säkerställer du att uterummet bringar glädje för flera generationer.

   Vilket material är bäst för att bygga ett uterum?

   Det går inte att säga vilket material som är bäst, det beror helt på dina önskemål. Du kan ha glasade väggar eller en kombination mellan trä och glas. För den bärande stommen gäller att ju större uterummet är desto kraftfullare material krävs. Limträ är tåligt och passar bra för stora konstruktioner. När det gäller taket är det viktigt att ta hänsyn till snözoner, och bygga det tillräckligt kraftfullt för att klara av eventuella snömassor.

   Vad kostar det att bygga ett uterum?

   Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Varje arbete är unikt och vad slutnotan landar på beror på många olika faktorer. Däribland storleken på objektet som ska uppföras, materialval för tak och väggar, isolering och markförutsättningar. En bra fråga att ställa dig själv inför jobbet är under hur stora delar av året du viill kunna ha tillgång till uterummet. En tumregel är att ju längre tid, desto dyrare blir uterummet per kvadratmeter. För uterum som bara ska användas under sommarhalvåret är det vanligt med ett billigt 32 mm tjockt kanalplasttak. För uterum som används året om krävs ett heltäckt tak, vilket gör hela bygget mellan 3-4 gånger dyrare. Dessutom behöver man ta hänsyn till snözoner för att säkerställa att taket klarar av eventuella snömassor.

   Är byggen av uterum ROT-berättigade?

   Du kan göra avdrag för byggen av uterum endast om de uppförs som tillbyggnad till en redan befintlig byggnad. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, inte för materialet, och kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år. Vi hjälper dig gärna att se till att avdraget utförs på ett korrekt sätt.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 63
    Mail: offert@bygga-uterum.se

    Offert? Klicka här