Altaninglasning i Enköping

Vårt byggföretag levererar kvalitativa bygg- och renoveringstjänster åt kunder i Enköping med omnejd. Däribland utför vi till exempel inglasningar och byggen av altaner, verandor och andra typer av uterum.

Inglasning av Altaner

En inglasad altan går att nyttja under större del av året samtidigt som det ökar fastighetsvärdet.

Bygga Inglasad Veranda

Vi har expertis och erfarenhet för att förverkliga din vision. Boka ditt möte idag!

Bygga Altan eller Uterum

Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag och ta ett steg närmare ditt egna uterum.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en altaninglasning runt Enköping? Vi glasar in trädäck, terrasser, verandor, vinterträdgårdar & takterraser!

  Få fördelarna av ett inglasat uterum

  Att glasa in din altan eller veranda kan ge betydande fördelar. Det ger ett extra utrymme som kan användas året runt och höjer värdet på fastigheten. Oavsett om du vill glasa in ett uterum du redan har, eller om du vill ha vår hjälp att bygga ett nytt från grunden, kan du räkna med att vi tar oss an ditt projekt med precision och noggrannhet.

  Anlita en pålitlig totalentreprenör för nybygget

  Vi erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi kan genomföra bygget av ditt uterum från grundläggning till färdigt uterum. Anlitar du oss som totalentreprenör så samordnar vi insatser från eventuella underentreprenörer samt ser till att konstruktionen motsvarar högt ställda kvalitetskrav från grunden och upp.

  Tjänster vi erbjuder

  Varje projekt är unikt och vi erbjuder en mängd olika tjänster för att uppfylla våra kunders specifika behov. Några av de tjänster vi utför inkluderar:

  • Byggnation av inglasade verandor
  • Altaninglasning
  • Renovering av altaner och verandor
  • Nybyggnation av altaner och verandor
  • Isolering
  • Måleri & snickeri
  • Totalentreprenad

  Våra kunder och var vi arbetar

  Vår breda kundbas inkluderar privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, lantbrukare och fastighetsägare. Vi är stolta över att betjäna kunder i Enköping och omkringliggande områden, inklusive Bålsta, Altuna, Enögla, Bryggholmen, Boglösa, Lillkyrkan, Åkersberg, Korsängen, Skokloster, Bergvreten, Fjärdhundra, Grillby, Håbo, Vallalund, Katrinedal, Graneberg, Västerdalen och Upplands-Bro.

  Använd ditt ROT-avdrag

  Många av våra byggtjänster, inklusive tjänster kring altaner och verandor, ger rätt till ROT-avdrag. Avdraget gäller för arbetskostnaden vid om- och tillbyggnader samt renoveringar om dessa sker på en bostad du äger och där du är folkbokförd. Om du är kvalificerad för avdraget kan vi hjälpa dig att sänka kostnaden för den inglasade altan med upp till 50 000 kr.

  Kontakta oss och prata uterum

  Hör av dig för gratis konsultation och en kostnadsfri offert. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 89 63
   Mail: offert@bygga-uterum.se

   Vanliga frågor Inför en byggnation kan många frågor komma upp. Här besvarar vi de allra vanligaste

   Krävs det bygglov för att bygga ett uterum

   Ja, åtminstone så länge som uterummet är tänkt att vara större än ett attefallshus eller en friggebod. Det är alltid säkrast att dubbelkolla med byggnadsavdelningen hos din kommun innan din planering gått för långt. Var ute i god tid om det är så att du behöver söka bygglov. Det kan ta mellan 4-12 månader innan du får beskedet. Bygglovsansökan kostar dessutom pengar, så det bör du ha med i beräkningarna.

   Hur underhåller jag uterummet?

   Det fungerar alldeles utmärkt att olja in och slipa golvet i uterummet åtminstone någon gång per år. Tvätta av golvet först och vänta med att olja in det tills det har torkat ordentligt. Var noggrann med att välja en olja som är avsedd för det träslag uterummet är byggt med. Genom regelbunden skötsel säkerställer du att uterummet bringar glädje för flera generationer.

   Vilket material är bäst för att bygga ett uterum?

   Det går inte att säga vilket material som är bäst, det beror helt på dina önskemål. Du kan ha glasade väggar eller en kombination mellan trä och glas. För den bärande stommen gäller att ju större uterummet är desto kraftfullare material krävs. Limträ är tåligt och passar bra för stora konstruktioner. När det gäller taket är det viktigt att ta hänsyn till snözoner, och bygga det tillräckligt kraftfullt för att klara av eventuella snömassor.

   Vad kostar det att bygga ett uterum?

   Vi avstår från att ge några exakta prisuppgifter här. Varje arbete är unikt och vad slutnotan landar på beror på många olika faktorer. Däribland storleken på objektet som ska uppföras, materialval för tak och väggar, isolering och markförutsättningar. En bra fråga att ställa dig själv inför jobbet är under hur stora delar av året du viill kunna ha tillgång till uterummet. En tumregel är att ju längre tid, desto dyrare blir uterummet per kvadratmeter. För uterum som bara ska användas under sommarhalvåret är det vanligt med ett billigt 32 mm tjockt kanalplasttak. För uterum som används året om krävs ett heltäckt tak, vilket gör hela bygget mellan 3-4 gånger dyrare. Dessutom behöver man ta hänsyn till snözoner för att säkerställa att taket klarar av eventuella snömassor.

   Är byggen av uterum ROT-berättigade?

   Du kan göra avdrag för byggen av uterum endast om de uppförs som tillbyggnad till en redan befintlig byggnad. ROT-avdraget gäller för arbetskostnaden, inte för materialet, och kan som mest uppgå till 50 000 kronor per år. Vi hjälper dig gärna att se till att avdraget utförs på ett korrekt sätt.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa altanprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 89 63
    Mail: offert@bygga-uterum.se

    Offert? Klicka här